Sekmadienio popietę Kelių patruliai Vilniuje, Žaliųjų ežerų g., sustabdė „VW Golf“. Vairuotojui (gim. 1974 m.) nustatytas 0,90 prom. girtumas. Vyriškis pabandė gelbėtis siūlydamas 50 eurų kyšį ir tik pablogino savo padėtį - pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl bandymo papirkti.

Po 15 val. keletas ekipažų vairuotojus ėmė tikrinti Viršupio g. Maždaug per valandą čia įkliuvo du stipriai girti vairuotojai, kuriems jau ir vaikščioti buvo sudėtinga.

Prie Rokantiškių kapinių buvo sustabdytas „Mitsubishi Galant“. Paaiškėjo, kad automobilis išregistruotas, neapdraustas privalomuoju draudimu, be techninės apžiūros, o vairuotojas visiškai girtas ir neturintis vairuotojo pažymėjimo. Ne blaivesnė buvo ir kompanija, kurią jis vežė.

Vairuotojui (gim. 1963 m.) nustatytas 2,35 prom. girtumas. Jis apgailestavo, kad įkliuvo beveik parvažiavęs namo. Paskui užsirūstino ant fotografo ir vis žadėjo jį primušti. Abejotina ar jam tai būtų pavykę - vyras sunkiai pastovėjo ant kojų ir lingavo į visas puses it nendrė vėjyje. Bet rodyti špygas dar įstengė.

Automobilis išvežtas į saugomą aikštelę, nes gresia jo konfiskavimas (tai spręs teismas).

Maždaug po 15 minučių Viršupio g. pareigūnai sustabdė „Renault Scenic“, kuriuo irgi važiavo girta kompanija. Šio automobilio vairuotojas (gim. 1977 m.), pasak pareigūnų, sustabdytas irgi vos neišvirto iš mašinos. Jam taip pat nustatytas 2,35 prom. girtumas.

Šio reido metu buvo sustabdytas ir vienas turtingiausių Lietuvos žmonių koncerno „MG Baltic“ prezidentas Darius Mockus, vairavęs visureigį. Garsusis verslininkas buvo blaivus, policija jam jokių pretenzijų neturėjo.