Kovo 22 d. gautas 1991 m. gimusios Šeimenos sen. gyventojos pranešimas, kad apie 21 val. Vilkaviškyje Vytauto g. esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje, matant pašaliniams asmenims, atvažiavęs automobilis BMW užblokavo išvažiavimą iš aikštelės. Iš automobilio išlipę du vyrai (vienas iš jų, pasak merginos, gimęs 1986 m., kitas nukentėjusiajai nepažįstamas), priėję prie jos „Audi A6“, medinėmis beisbolo lazdomis trankė minėtą automobilį: išdaužė galinį dešinėje pusėje esantį langelį, įlenkė stogo statramstį ir priekines dešinės pusės dureles. Nuostolis tikslinamas.

Tą patį vakarą, 21.32 val., gautas pranešimas, kad nuo Vilkaviškio miesto Kudirkos Naumiesčio link važiuoja automobilis BMW, kuris keistai manevruoja, vairuotojas gali būti neblaivus.

Policijos pareigūnai Vilkaviškio r., Klausučių sen. sustabdė minėtą „BMW 320“. Jį vairavo 1984 m. gimęs Šeimenos sen. Giedrių kaimo gyventojas, su juo kartu važiavo 1991 m. gimęs Klausučių kaimo gyventojas. Abu asmenys buvo blaivūs, tačiau vairuotojo veidas buvo sužalotas, dėl to buvo iškviesta greitoji pagalba, kurį jį pristatė į Vilkaviškio ligoninę.

Ligoninėje jam buvo nustatytas žandikaulio lūžimas, žaizda ties kairiu antakiu ir voku, akies kontuzija, veido nubrozdinimas. Dėl akies sužalojimo jis išvežtas į Kauno klinikas.

Asmenys atsisakė paaiškinti įvykio aplinkybes. Automobilyje BMW buvo rasta golfo lazda, medinė lazda, akmuo, du peiliai bei neregistruotas dujinis pistoletas.