Praėjusią savaitę ugniagesiai vyro kūno ieškojo Nemune, bet nerado.

Teismas jau leido suimti pora galimu alytiškio Nerijaus L. nužudymu įtariamų asmenų: vienas 50-etis suimtas mėnesiui, 25-erių metų vyras – trims mėnesiams. Neatmetama, kad jų gali būti ir daugiau.

Mįslinga ir, gali būti, tragiška istorija prasidėjo kovo pradžioje, kai alytiškis Nerijus nuvyko į Alytaus rajono Staniavos kaimą švęsti draugo gimtadienio. Namo jis taip ir negrįžo.

Tądien Kaune dirbantis ir ten butą besinuomojantis vaikinas, grįžo į Alytaus rajoną pas čia gyvenantį tėvą švęsti savo 25-ojo gimtadienio. Bešvenčiant jubiliatas susikivirčijo su svečiu, kuris po ginčo mįslingai dingo.

Sunerimęs dėl namo negrįžusio sūnaus į policiją kreipėsi jo tėvas. Kovo 8 dieną paskelbta vyro paieška, o netrukus išgirsta galima įvykių versija visus šokiravo. Vienas iš artimai su jubiliatu susijusių žmonių vykstant dingusiojo paieškai, prasitarė, kad konflikto metu Nerijus L. buvo nužudytas, o jo kūnas įkeltas į karutį, nuvežtas prie Nemuno ir įmestas į vandenį.

Pradėjus ieškoti tądien gimtadienį šventusio vaikino, paaiškėjo, kad jis yra ligoninėje, į kurią pateko, po to, kai pats save susižalojo - persipjovė venas.

Dėl šio įvykio Alytaus policijoje vyksta ikiteisminis tyrimas. Policijos atstovai jo nekomentuoja, o Staniavos kaimo gyventojai ir dingusiojo kaimynai kasdien atranda vis naujų versijų.