Troleibusų kontaktinį elektros tinklą remontavę meistrai tuo metu jau buvo bebaigią darbą. Pasak sunkvežimio vairuotojo, dar pora minučių ir jie būtų nuvažiavę. Tačiau nespėjo - į sunkvežimį rėžėsi atskriejęs lengvasis automobilis. Tuo metu tinklo meistras dar buvo keltuve, esančiame ant sunkvežimio stogo. Smūgis buvo toks, kad vyriškis iškrito iš keltuvo. Maždaug iš trijų metrų aukščio jis nukrito ant asfalto.

Vyras stipriai sužalotas, greitoji pagalba jį skubiai išvežė į ligoninę.
Sunkvežimio vairuotojas nenukentėjo.

„VW Passat“ visiškai suknežintas, spidometro rodyklė užstrigo tarp 90 km/val. ir 100 km/val. padalų. Jį vairavusi mergina, pirminiais duomenimis, buvo blaivi, tačiau, galbūt dėl šoko, negalėjo paaiškinti įvykio aplinkybių. Sunkvežimio vairuotojo teigimu, lengvojo automobilio vairuotoja net nestabdė. Nukentėjo „VW Passat“ keleivis - jis išvežtas į ligoninę.

Vėliau medikų pagalbos prireikė ir jai pačiai - į avarijos vietą buvo iškviesta dar viena greitosios pagalbos brigada.

Naktį iš penktadienio į šeštadienį Vilniaus kelių policija surengė reidą, tačiau visi tikrinti vairuotojai, išskyrus vieną, buvo blaivūs.

Vienintelis įkaušęa vairuotojas įkliuvo Galvės g. Pamatęs policijos kordoną, jis pabandė išvengti patikrinimo atbulas įvažiuodamas į degalinės teritoriją, bet pareigūnai tai pastebėjo. „VW Touareg“ vairuotojui nustatytas lengvas girtumas - 0,48 prom.

Po 2 val. vienam iš reide dalyvavusių ekipažų teko važiuoti į Žirmūnų g. Aikštelėje prie „Laimos smuklės“ taksi partrenkė merginą. Ją išvežė greitoji pagalba.

Pasak taksisto, tamsiai apsirengusi girta maždaug 25 metų mergina atsitrenkė į jo automobilio šoną ir parkrito. O atsikėlusi nuėjo į smuklę. Teko jos ten ieškoti. Pirminiais duomenimis, ji nukentėjo nesmarkiai.