Užsidegus žaliam šviesoforo signalui, pareigūnas netruko privažiuoti prie Kelių eismo taisykles pažeidusio vairuotojo automobilio, kuris ties sankryža su A. Mickevičiaus g., užsidegus draudžiamam šviesoforo signalui, sustojo. Privažiavęs arčiau, pareigūnas minėto automobilio vairuotojo paprašė sustoti A. Mickevičiaus gatvėje.

Iš automobilio išlipęs ir prie pažeidėjo priėjęs paklausti, kodėl važiavo degant draudžiamam šviesoforo signalui, pareigūnas netruko pajusti nuo jo sklindantį alkoholio kvapą. Pažiūrėjęs kiek atidžiau, automobilio salone pamatė ne tik alkoholio butelį, bet ir gertuvės dėkle padėtą pradarytą alaus skardinę, praneša Kauno policija.

Radijo ryšiu nedelsiant buvo iškviesti Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai, kurie alkoholio matuokliu vairuotojui nustatė vidutinį girtumo laipsnį – 1,89 prom. Kaip paaiškėjo, vairuotojas ne tik sėdo prie vairo būdamas neblaivus, bet ir neturėjo automobilio dokumentų, vairuotojo pažymėjimo - teisė vairuoti iš vyrui (gim. 1966 m.) jau atimta anksčiau.

Remigijus Stukas