Eismo intensyvumas buvo gerokai mažesnis, nei savaitgalio naktimis.

Reidas prasidėjo Ąžuolyno gatvėje. Čia įkliuvo gruzinas, turintis leidimą laikinai gyventi Lietuvoje. Vyriškis pareigūnams pateikė Gruzijoje išduotą vairuotojo pažymėjimą, nors nuolat gyvendamas mūsų šalyje jau seniai privalėjo jį pasikeisti į lietuvišką. Todėl jis bus baudžiamas kaip už vairavimą neturint tam teisės.

Netrukus policija gavo pranešimą apie įtartinai važiuojantį „VW Passat“. Pranešėjas įtarė, kad vairuotojas neblaivus.

Nurodytą automobilį pareigūnai sustabdė netoli reido vietos - gretimoje Viršuliškių gatvėje. Įtarimai pasitvirtino - vairuotojui (gim. 1985 m.) nustatytas 1,42 prom. girtumas.

Paskui reido dalyviai nuvažiavo į Pylimo gatvę. Čia sustabdyto „VW Passat“ vairuotojui nustatytas 0,49 prom. girtumas. Dar pora vairuotojų - mergina ir jaunas vyras - buvo išgėrę, bet leidžiamos normos neviršijo.

Pylimo gatvėje nepasisekė dviejų „Opel“ vairuotojams. „Opel Vectra“ vairuotojas, kaip paaiškėjo, neturi vairuotojo pažymėjimo. O taksi automobilis „Opel Astra“, kurį vairavo mergina, - be techninės apžiūros. Taksistė niekaip nenorėjo pripažinti, kad vežioti keleivius neaiškios techninės būklės automobiliu yra pavojinga. Mergina, sėdėdama policijos mašinoje, rodė špygas ir gerokai nepadoresnes pirštų kombinacijas.

Paskutinė reido vieta - Ukmergės gatvė. Čia buvo patikrintas ir visuomenei gerai pažįstamas žmogus - buvęs televizijos laidų vedėjas Giedrius Masalskis. Jam pareigūnai neturėjo jokių pretenzijų.