Kelyje Rietavas–Plungė, ties Milašaičiais, nuo kelio į pusnis nuvažiavo mikroautobusas, Kelmės r. į griovį nučiuožė vilkikas ir t.t. Klaipėdos rajone, už Dovilų vos nenuskendo automobilis „Audi“, jį išgelbėjo ant šlaito augantys krūmai. Kelyje Klaipėda–Kretinga kaktomuša susidūrė „Ford Galaxy“ ir „BMW X5“. Sužeistas žmogus. Galinės „Ford“ padangos - vasarinės.

Apie 13 val. Klaipėdos rajone, kelyje tarp Dovilų ir Baičių, prieš pat tiltą per Miniją, „Audi A4“ išvažiavo į priešingą eismo pusę, nuvažiavo nuo kelio ir pakibo krūmuose.

Jaunas vairuotojas, neturintis nė dviejų metų vairavimo stažo, per avariją nenukentėjo.

Jeigu ne krūmai, automobilis būtų paskendęs patvinusioje Minijoje.

Tuo metu kelyje Klaipėda–Kretinga įvyko incidentas, per kurį buvo sužeisti žmonės.

Automobilio „Ford Galaxy“ vairuotojas Ignas P., gim. 1990 m., važiuodamas Klaipėdos link, aplenkė vieną mašiną ir grįžo į savo eismo juostą. Bet staiga automobilį sumėtė, jis išvažiavo į priešingą eismo juostą ir susidūrė su Kretingos link važiavusiu „BMW X5“, kurį vairavo Tomas R., gim. 1988 m.

„Ford Galaxy“ išvažiavimą į priešingą eismo juostą iš dalies gali paaiškinti vasarinės padangos, uždėtos ant galinės ašies. Priekinės padangos žieminės.

„Ford“ vairuotojui Ignui, vairavusiam žmonai priklausantį automobilį, buvo papriekaištauta, kad tokiu oru geriau nelenkti kitų mašinų. Šis atsakė, kad jis turėjo skubių reikalų.

Ignas išvežtas į ligoninę. Jis skundėsi galvos ir krūtinės skausmais.

Klaipėdos kelių policijos tarnyboje pradėtas tyrimas.