Į policiją kreipęsis anonimas pranešė, kad sprogmuo klube „Exit“ yra paslėptas muzikinėje aparatūroje. Kurioje vietoje anonimas neva paslėpė sprogmenį „Panteros" klube neinformuota.

Į klubą „Exit" išsiųsti trys policijos ekipažai. Šalia naktinio klubo nusidriekė eilės, tačiau viduje esantys žmonės nebuvo evakuoti. Atvykusi policija patikrino patalpas, sprogmenų viduje rasta nebuvo.

Naktiniame klube „Pantera" Naujųjų naktį vyksta uždara šventė, policijos pareigūnai po anonimo skambučio čia neatvyko.

DELFI primena, kad pirmadienio vakarą į klubų „Exit“ ir „Pantera“ socialinio tinklo „Facebook“ privačių žinučių dėžutę atėjo laiškas, kuriame reikalaujama sumokėti 5 tūkst. eurų už tai, kad Naujųjų metų naktį nebūtų paskambinta policija ir nepranešta, kad juose padėti sprogmenys.

Antradienį minėtų klubų savininkas Arnoldas Vozbutas sakė, kad toks reikalavimas susimokėti už ramybę jam primena 1991-uosius – reketo metus.

DELFI žiniomis, tokių pat laiškų su grasinimais savaitės pradžioje gavo ir daugiau naktinių klubų, veikiančių ne tik sostinėje, bet ir Kaune bei Klaipėdoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (171)