Apie 12.22 val. bendruoju pagalbos telefonu pranešta, kad nuo Lazdynų važiuojant Tūkstantmečio gatve, netoli Gerosios Vilties žiedo, susidūrė keturi ar penki automobiliai.

Avarijos liudininkai DELFI sakė, kad tokį vaizdą retai įmanoma išvysti Lietuvoje - vienas automobilių po smūgio į galą atsidūrė po kitu.

Pirminiais duomenimis, sunkvežimio „Scania“ vairuotojas nesilaikė saugaus atstumo ir trenkėsi į „Opel“. Smūgio būta nemažo - „Opel“ atsitrenkė į „Volvo", kuris priekiu trenkėsi į identišką „Volvo“ ir galiniais ratais užšoko ant į galą atsitrenkusio „Opel“.

Policijos pareigūnus medikai informavo, kad ant „Opel“ atsidūrusio „Volvo“ vairuotojas, identiško „Volvo“ ir „Opel“ vairuotojai išvežtas į gydymo įstaigą. Visi vyrai patyrė sumušimus: jiems nustatyti klubo, kojos, krūtinės sumušimai, galvos sutrenkimai.

Vienas avarijos liudininkų pasakojo, kad „Volvo“, kuris atsidūrė ant „Opel“, net nevažiavo. Jį patraukti norėjo identiško „Volvo“ vairuotojas. Tačiau esant nemenkam automobilių srautui, įvyko avarija.

DELFI skaitytojas Audrius užfiksavo vaizdą po eismo įvykio.

Dėkojame už nuotrauką!