Ukmergės gatvėje į degalinės teritorijoje esantį restoraną „McDonald's“ su bičiuliu užsukęs BMW vairuotojas sustojo automobilių eilėje ir laukė, kada galės užsisakyti maisto.

Kaip DELFI pasakojo BMW vairuotojas, priešais jį stovėjęs naujo „Toyota“ automobilio vairuotojas kažkodėl nepajudėjo iš vietos, nors priešais jį automobiliai jau buvo pavažiavę toliau. BMW vairuotojas nuspaudė automobilio signalą, kad į tai atkreiptų „Toyota“ vairuotojo dėmesį. Atkreipė, tačiau ne taip, kaip tikėjosi. Vairuotojas su bičiuliu išlipo iš automobilio ir ėmė plūstis, grasinti, mosuoti kumščiais. BMW vairuotojas neslepia, kad jie apsižodžiavo, tačiau pirmam kartui to pakako.

„Toyota“ automobilį vairavęs vyras vėl sėdo prie vairo, tačiau netrukus ir vėl įstrigo vietoje. BMW vairuotojas dar kartą paspaudė signalą, tačiau sulaukė dar aršesnės reakcijos. „Toyota“ vairuotojui vėl išlipus iš automobilio, BMW vairuotojas ir kartu važiavęs jo draugas taip pat išlipo. Šįkart „Toyota“ vairuotojas puolė muštis. Keikdamasis ir grasindamas užsimojo ir iškart pats gavo į kailį. Poros smūgių užteko, kad prigultų ant asfalto.

Greta buvusio „Volvo“ vairuotojas taip pat išlipo iš savo automobilio. Vyras pagalvojo, kad mušamas nekaltas žmogus, bet supratęs, kas čia vyksta, iš „Toyota“ automobilio užvedimo spynelės ištraukė raktą ir nunešė jį „McDonald's“ darbuotojams. Viena čia dirbančių merginų ir pranešė policijai apie girto vairuotojo sulaikymą.

Paskui „Toyota“ vairuotojas dar bandė tvirtinti nevairavęs, bet pasiūlius apsižvalgyti ir pačiam įsitikinti, kiek aplink vaizdo kamerų, pripažino, kad vairavo.

Automobilio „Toyota“ keleivis, supratęs, kad netrukus bus riesta, spruko savais keliais ir paliko pričiuptą vairuotoją. Atvykę policijos pareigūnai patvirtino, kad dėl girtumo žmonės neklydo. Alkoholio matuoklio rodmenimis, vairuotojui nustatytas sunkus 2,65 prom. girtumas.

Vairuotojas nė neturėjo su savimi dokumentų, kaip sakė pats, jis gimęs 1985 metais.

„BMW X5“ vairuotojas, su draugu (jauni vyrai prisistatė verslininkais iš Vilniaus) sutramdęs aršų motorizuotą girtuoklį, DELFI sakė: „Gal kokiam vaikui gyvybę išgelbėjome“.