Pasak jo, į įvykio vieta atskubėjo du gaisrininkų ekipažai bei vienas greitosios automobilis. Dūmų kamuoliai buvo pastebimi 300 metrų spinduliu.

Skaitytojas rašo, kad buto savininkės anūko nuomonę tai buvo tyčinis padegimas per balkoną įmetus petardą, tačiau kiti namo gyventojai turėjo abejonių, kadangi balkonas buvo įstiklintas, o bute tuo metu buvo jaunimo grupelė. „Kol kas kiekvienas turi savo nuomones“, – rašė skaitytojas.

Jis nurodė, kad įvykio metu niekas nenukentėjo – buto savininkei buvo suteikta pirminė medicininė pagalba, po kurios ji buvo palydėta į namus. Tikslias įvykio aplinkybes aiškinsis tyrėjai.

Pasak informaciją atsiuntusio skaitytojo, gaisras atskleidė, kokios siauros ir netvarkingai užstatytos yra gyvenamųjų namų automobilių aikštelės: „Vienam iš ekipažų nepavyko privažiuoti iki įvykio vietos, tad teko tiesti vandens žarnas, kitas ekipažas apvažiavo iš kitos namo pusės“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)