Apie 7 val. sustabdžius automobilį "VW Passat" paaiškėjo, kad jo vairuotojas į darbą važiavo dar neišsiblaivęs. Stasiui P., gim. 1958 m., nustatytas lengvas girtumas - 1,39 prom. Vyriškis išvakarėse išgėrė 300 gramų degtinės ir ryte labai krimtosi, kad puotauti pradėjo savaitės pradžioje.

Netrukus buvo gautas pranešimas, kad kelyje už Rimkų susidūrė sunkvežimis ir briedis. Gyvūnas nugaišo.

Sunkvežimio "Scania" vairuotojas pasakojo, kad briedis į kelią iššoko, kaip pamišęs. Prieš pat didžiulę mašiną. Jauniklis žuvo vietoje. Sunkvežimis dėl pramušto radiatoriaus toliau kelionės tęsti negalėjo.

Prašvitus, Taikos prospekte kelių policijos pareigūnai auklėjo vairuotojus, važiavusius keleivinio transporto eismo juosta. Nubausti net 22 vairuotojai. Visiems paskirtos 14 eurų baudos, mat nusižengė pirmą kartą. Atsirado tokių vairuotojų, kurie atviravo, jog jiems naujiena, kad jie negali važiuoti "A" raide pažymėta eismo juosta.

Tuo pačiu metu, kol buvo vykdoma švietėjiška akcija, tame pačiame Taikos prospekte, tik kitoje kelio pusėje, į avariją pateko keleivinis autobusas važiavęs "A" raide pažymėta eismo juosta.

Garbaus amžiaus medikas, vykdamas į darbą ir vairuodamas automobilį "VW Touareg", prieš įvažiuodamas į Taikos prospektą sumaišė pedalus. Vietoje stabdžių pedalo paspaudė greičio pedalą ir trenkėsi keleivinio autobuso šonines duris. Per avariją niekas nenukentėjo. Buvo užpildytos eismo įvykio deklaracijos. Įvykio vieta sutvarkė ugniagesiai-gelbėtojai, o vairuotojas apmaudavo, kad tik neseniai baigė mokėti lizingo įmokas už trejų metų mašiną.