Marijampolės apskrities policijos komisariato atstovė spaudai Sigita Šatienė BNS sakė, kad policija gavo pilietiško asmens skambutį, kuris pranešė apie įtartinai vairuojantį asmenį.

12.26 val. Tolminkiemio gatvėje sustabdytas automobilis „Mitsubishi“, jame buvo Marijampolės pataisos namų vadovas T. Klusevičius.

Pasak S. Šatienės, vairuotojui nustatytas 1,97 promilės girtumas.

T. Klusevičius buvo neuniformuotas, vairavo asmeninį automobilį.

„Tai smūgis sistemai. Tikrai netoleruosime tokių poelgių. Galiu drąsiai sakyti, kad neteisinsiu tokios neatsakomybės, nors direktoriaus darbui priekaištų neturiu. Jis dirbo pavyzdingai, vedė įstaigą ir visą sistemą į priekį,“ – sako Kalėjimų departamento direktorė Živilė Mikėnaitė.

Neblaivus įkliuvęs T.Klusevičius sako esąs nepasirengęs komentuoti savo asmeninės atsakomybės klausimo

Pirmadienį neblaivus už vairo sulaikytas Marijampolės pataisos namų vadovas Tadas Klusevičius sako esąs nepasirengęs komentuoti savo asmeninės atsakomybės klausimo.

„Rytoj pakalbėsime, jeigu galima. Aš šiandien nepasirengęs (komentuoti)“, - BNS pirmadienio vakarą sakė T.Klusevičius, paklaustas, ar ketina prisiimti asmeninę atsakomybę.

Neblaivų T.Klusevičių pirmadienį sulaikė Marijampolės policijos pareigūnai.

12.26 val. Marijampolės Tolminkiemio gatvėje sustabdytas automobilis „Mitsubishi“. Jame ir buvo Marijampolės pataisos namų vadovas.

Marijampolės apskrities policijos komisariato atstovė spaudai Sigita Šatienė BNS sakė, kad vairuotojui nustatytas 1,97 promilės girtumas.

T.Klusevičius buvo neuniformuotas, vairavo asmeninį automobilį.

Egidijus Kumpikevičius, Alvydas Maknickas, Tadas Klusevičius, Kęstutis Valenta, Virginijus Ceslevičius

J. Bernatonis: „Marijampolės pataisos namų direktorius bus atleistas“

„Jokios tolerancijos neblaiviems už vairo sėdusiems pareigūnams“, – taip teisingumo ministras Juozas Bernatonis reagavo į informaciją, kad šiandien Marijampolėje buvo sulaikytas neblaivus automobilį vairuojantis Marijampolės pataisos namų direktorius Tadas Klusevičius.

„Šis incidentas yra netoleruotinas. Savo neatsakingu poelgiu direktorius sutepė pataisos įstaigų sistemos ir joje dirbančių tūkstančių pareigūnų garbę, todėl čia negali būti jokių diskusijų – ponas Klusevičius bus atleistas iš tarnybos“, – sako teisingumo ministras J. Bernatonis.