Tai vieta, kur vairuotojai labai dažnai būna nepatenkinti vykdomomis policinėmis priemonėmis. Jie argumentuoja, kad be reikalo stabdomi, vėluoja į darbą, ieško stabdymo pagrindo, ginčijasi su pareigūnais, nors šia kryptimi važiuojantys vairuotojai pakliūna į tikrus transporto kamščius prie Jakų žiedinės sankryžos arba uždarytos geležinkelio pervažos Rimkuose.

Visiems nepatenkintiems buvo aiškinama, kad kol mūsų keliuose važinės girti vairuotojai, tol bus vykdomi reidai.

O neblaivus vairuotojas buvo sustabdytas labai greitai. 7.15 val. automobilio "VW Passat" vairuotojui nustatytas lengvas girtumas - 0,98 prom. Automobilyje buvo mažas vaikas ir žmona.

Išaušus stabdomų automobilių kolonoje vienas automobilis staiga apsisuko ir dideliu greičiu nulėkė tolyn nuo policijos kordono. Iš toli pareigūnai pastebėjo tik automobilio spalvą, o prie laikinojo kelio ženklo "Stop, kontrolė" sustoję žmonės patikslino, kad reikia vytis tamsiai mėlynos spalvos "Honda Accord".

Šis automobilis Ketvergių gyvenvietėje pasuko į kairę ir žvyrkeliu nukūrė iki pirmo aštresnio posūkio. Čia nesuvaldyta mašina per vielinę tvorą įskriejo į sklypą.

Aplink mašiną vaikščiojęs 17 metų jaunuolis policijos pareigūnams paaiškino, kad vairavo mama. Ji naktį nesuvaldė mašinos, o jis, geras sūnus, dabar atvyko taisyti padėties. Paklaustas, kur mama, atsakė, kad ištikta streso nuėjo namo.

Apie šiltą variklio dangtį ir degančius žibintus jaunuolis nieko protingo negalėjo paaiškinti, tačiau atrodė, kad jis pats jau pradėjo tikėti, kad vairavo mama.

Policijos pareigūnas paskambino mamai. Akivaizdu, kad namuose buvusi moteris nevairavo automobilio. Jai buvo paaiškinta, kad surašius protokolą policijos pareigūnai sūnų parveš namo.

17-mečio jaunuolio laukia atsakomybė už avariją, kurią sukėlė neturėdamas vairuotojo pažymėjimo. Paklaustas, kam priklauso automobilis, atsakė, kad pusiau jam ir mamai. Automobilyje rastas draudimo polisas, išduotas trečiam asmeniui. Paaiškėjo, kad mašina draugo, jam savo mašinos teks ieškoti policijos saugomų automobilių stovėjimo aikštelėje.