Kaip tiesiai gatve važiavęs BMW vairuotojas sugebėjo staiga pasisukti ir trenktis į keturis šalia gatvės esančiose stovėjimo vietose buvusius automobilius, neaišku. Policininkai spėja, kad jaunuolis, važiavęs dideliu greičiu, nesuvaldė galiniais ratais varomos mašinos.

BMW trenkėsi į „Toyota Carina", „Mitsubishi Colt" ir „Opel Zafira" taip, kad automobiliai užlėkė ant šaligatvio. Kliuvo ir dar vienam greta stovėjusiam „Opel Zafira".

Labiausiai sumaitoti „Mitsubishi" ir vienas iš „Opel". Pastarasis su žaliais diplomatiniais numeriais. Jo šeimininkas, gyvenantis šalia, atėjo susirinkti daiktų iš sudaužytos mašinos. Paaiškėjo, kad tai aukšto rango diplomatas - Ukrainos pasiuntinybės Vilniuje pirmasis sekretorius Volodymyras Bihunas.

Diplomatas sakė tą vakarą per televiziją žiūrėjęs ukrainiečių bokso galiūno V. Kličko kovą, kurioje jis, deja, pralaimėjo. Naktį diplomatas DELFI sakė: „Nesėkminga naktis - ir V. Kličko pralaimėjo, ir mašiną sudaužė... O antradienį prezidentas atvyksta...".

Paklaustas, nejaugi prezidentą ketinta vežioti su „Opel", diplomatas nusijuokė: „Žinoma, ne. Bet tomis dienomis ir šitai mašinai būtų užtekę darbo".

Pasak liudininko, į stovinčius automobilius atsitrenkęs BMW išlėkė į priešpriešinę eismo juostą, ten vos nesusidūrė su kita mašina, ir nulėkė tokiu greičiu, kad iš padangų ėmė rūkti dūmai.

BMW iškart pasuko į S. Konarskio gatvę. Kiek pavažiavęs vairuotojas visiškai sudaužytą automobilį (vėliau jis pareigūnams teigė, jog nieko baisaus nenutiko - variklis esą sveikas) pastatė į stovėjimo vietą ir spruko, palikęs mašinoje ir striukę, ir medicininius dokumentus su savo pavarde.

Policijai apie įvykį iškart pranešė vairuotojai, tačiau sudaužytą BMW patruliai po kelių minučių S. Konarskio gatvėje aptiko dėl bėglio žioplumo - sprukdamas jis įjungė avarinius automobilio žibintus, tai ir atkreipė patrulių dėmesį (galu į gatvę pastatytas automobilis atrodė nesudaužytas).

Vairuotojas pabėgo, bet patruliai netrukus atkreipė dėmesį į jaunuolį, stovintį prie „Helios" komplekso Savanorių pr., be striukės ar palto. Priėjus pareigūnams jaunuolis iškart prisipažino pabėgęs iš avarijos vietos.

22 metų vaikinas sakė tik prieš keturias dienas grįžęs iš Anglijos, o sekmadienio naktį šventęs kažkieno gimtadienį.