Policijos pareigūnai pranešimą apie eismo įvykį gavo 11.31 val.

Pranešta, kad Tauragės r., Batakių mstl., susidūrė 2 automobiliai. Pareigūnai atvykę į minėtą vietą rado tik automobilį „Peugeot 406“, kurį vairavo moteris, gim. 1983 m. Moteris važiavo su dviem mažamečiais vaikais. Ji laukėsi dar vieno mažylio. „Peugeot“ vairuotoja ir vaikai Greitosios medicinos pagalbos buvo išvežti į ligoninę.

Iš avarijos sprukusio vairuotojo ir automobilio „Alfa Romeo“ pareigūnai tuoj pat ėmė ieškoti. Ilgai netrukę pareigūnai bėglį rado vienos sodybos kieme, esančiame Tauragės r., Antegluonio k.

Aiškinantis įvykio aplinkybes, buvo nustatyta, kad automobilį vairavo neblaivi (2,05 prom. alkoholio) moteris, gim. 1990 m. Kartu su ja buvęs vyras pareigūnams išdavė, kad prie vairo buvusi jauna moteris.

Pirminiais duomenimis, eismo įvykį sukėlusi jauna moteris nepasirinko saugaus važiavimo greičio ir, lenkdama kitą automobilį, nesivaldė savojo bei trenkėsi į trenkėsi į „Peugeot“.

Po smūgio abu automobiliai nuvažiavo į pakelės griovį. Automobilio „Alfa Romeo“ sugebėjo išvairuoti vėl į kelią ir nuvažiavo į sodybą, kurioje ją su keleiviu ir aptiko pareigūnai.

Pirminiais duomenimis, nėščia moteris ir vaikai rimtų sužalojimų nepatyrė.

Įvykis tiriamas.