Paini istorija prasidėjo apie 20.01 val. Net keli žmonės bendruoju pagalbos telefonu pranešė, kad Nemenčinės plente, Vilniuje, pravažiavus Baltijos Amerikos kliniką, į Nemenčinės pusę automobilis atsitrenkė į medį.

Skambinę žmonės nurodė, kad tikrai yra sužalotų žmonių.

Atvykus pagalbai paaiškėjo, kad 1997 m. gimęs jaunuolis tiesiame kelyje nesuvaldė vairuojamo automobilio „Fiat 500“, nuvažiavo nuo kelio važiuojamosios dalies ir atsitrenkė į medį.

Policijos pareigūnų duomenimis, įvykio metu nukentėjo „Fiat“ vairavęs jaunuolis, kuriam ligoninėje nustačius juosmeninės dalies 4-o slankstelio lūžimą, paguldytas į ligoninę, ir keleivis, gimęs 1997 m., kuriam ligoninėje nustačius galvos žaizdą, paguldytas į stebėjimo palatą.

Apie 01.43 val. eismo įvykio istorija staiga pasisuko netikėta linkme. Medikai paskambino policijos pareigūnams ir informavo, kad apie 22.33 val. greitosios pagalbos automobiliu medikų brigada pristatė 1994 m. gimusį jaunuolį. Atvežtas jaunuolis paaiškino, kad jį sumušė 6 asmenys, vėliau per prievartą įsodino į automobilį „Fiat“. Po to jis buvo vežamas Nemenčinės plentu ir patyrė eismo įvykį, iš kurio vietos jis pabėgo.

Pagrobimo istoriją papasakojusiam jaunuoliui nustačius dešinės čiurnos vidinės kulkšnies lūžimą, paguldytas į ortopedijos skyrių. Ar sužalojimai padaryti eismo įvykio metu, ar muštinių metu neaišku.

Įvykis tiriamas.