Netoli Botanikos sodo apie 21.15 val. įvyko avarija. Liudininkai pasakoja, jog moteris nesuvaldė „Opel“ automobilio ir posūkyje trenkėsi į stulpą. Avarijos metu pažeidė automobilį ir šis užsidegė.

Vairuotoja avarijos metu nenukentėjo. Liudininkų teigimu, moteris galėjo būti neblaivi, tačiau policija to kol kas nepatvirtino. Neatmetama, jog moterį tiesiog ištiko šokas.

Vairuotoja ir keleivė pristatytos į policijos įstaigą girtumui patikrinti. Susodintos į policijos automobilį, moterys ėmė neadekvačiai elgtis. Vieną jų ištiko juoko priepuolis, o antroji ėmė karštligiškai spardyti dureles, norėdama ištrūkti laukan.

Iš pradžių viena iš moterų prisipažino sėdėjusi prie vairo, bet po kurio laiko apsigalvojo ir pareiškė buvusi tik keleivė, o tariamas vairuotojas neva pabėgo.

Į įvykio vietą atvykę ugniagesiai jau rado atvira liepsna it fakelas liepsnojantį lengvąjį automobilį. Ugnis užgesinta. Į įvykio vietą iškviesti ir elektrikai tam, kad būtų patikrinta, ar nepažeisti stulpo laidai ir nėra pavojaus.

Įvykio metu automobilis apgadintas nepataisomai.

Daugiau skaitykite čia.