Ž. Rimkuvienė buvo teisiama kartu su Sauliumi Karosevičiumi, kuris kaip įtariama Antanašėje (Obelių sen., Rokiškio r.) giminaitės namuose buvo įsirengęs kanapių auginimo laboratoriją, svaigalus augino su tikslu juos parduoti. Kanapes platino Ž. Rimkuvienė.

Prieš pusantrų metų S. Karosevičius atsisakė įsileisti į giminaitės namus Antanašėje policijos pareigūnus, kurie norėjo atlikti kratą. Vyras užsibarikadavo pastate, grasino susisprogdinti, turėjo granatą. Ant krūtinės ir kaktos jis buvo nusipiešęs apskritimus ir prašė pareigūnų jį nušauti, atsisveikino su artimaisiais.

Aro pareigūnai rizikuodami iš įtariamojo rankų išplėšė granatą ir jį nuginklavo.

Po šio įvykio jis buvo sulaikytas, tačiau geranoriškai bendradarbiavo su bylą tiriančiais pareigūnais, todėl prokuratūra jį paleido už užstatą. S.Karosevičius iš pradžių dalyvavo teismo posėdžiuose, tačiau prieš 5 mėnesius pradingo.

Teisėjas paskyrė teisiamajam suėmimą, bet policininkams surasti nepavyksta. Tuomet Ž.Rimkuvienės byla buvo išskirta iš bendros abiejų bylos.

Teisme buvo užsiminta, jog S. Karosevičiaus jau nėra tarp gyvųjų, tačiau teisėsaugos institucijos informacijos apie įtariamojo mirtį nėra gavusios.