Po 19 valandos Šlienavoje įvyko rimta avarija. Liudininkai pasakoja, jog 61-erių metų girtas ir teisės vairuoti neturintis vairuotojas važiavo iš Biliūno gatvės į Marių gatvę. Automobilis skriejo dideliu, gal 100 km/h greičiu. Nesuvaldžius transporto priemonės, ši rėžėsi į stulpą, nutraukti elektros laidai.

Avariją matę gyventojai sakė, kad trijų žmonių kompanija važiavo iš parduotuvės, greičiausiai prisipirkę alkoholinių gėrimų. Po eismo įvykio vairuotojas dar bandė slėpti alų, bet žmonės tai pastebėjo ir pranešė pareigūnams.

Liudininkų teigimu, vairuotojas ir vienas keleivis įpūtė beveik dvi promiles alkoholio. Vienam keleiviui prireikė medikų pagalbos, jis išvežtas į ligoninę.

Kadangi avarijos kaltininkas nuvertė stulpą, dalis Biliūno ir Marių gatvių gyventojų liko be elektros. Į įvykio vietą iškviesti LESTO darbuotojai, tačiau tikėtina, jog elektra šį vakarą atsiras ne visiems. Pilnas elektros tiekimas gali būti atnaujintas tik rytoj ryte. Spėjama, jog padarytas nuostolis gali siekti 3000 eurų.