Policijos departamentas informuoja, kad spalio 9 d. apie 17 val. 40 min. Vilniuje, Eišiškių pl., automobilis „Audi Q7“, kurį vairavo 44-erių metų vyras, atlikdamas pavojingą ir chuliganišką lenkimo manevrą, atsitrenkė į sustojusį vilkiką „DAF“ su puspriekabe, kurį vairavo 39-erių metų Baltarusijos pilietis.

Po smūgio automobilis „Audi“ atsitrenkė į automobilį „Volvo S80“, kurį vairavo 25-erių metų Vilniaus apskr. VPK Viešosios tvarkos valdybos Mobilios kuopos vyriausiasis patrulis R. S., o pastarasis - į automobilį „Toyota Avensis“, vairuojamą 32-ejų metų vyro, kuris atsitrenkė į automobilį „Peugeot 207“, vairuojamą 20-ies metų jaunuolio, pastarasis - į automobilį „VW Passat“, kurį vairavo 58-erių metų vyras.

Eismo įvykio metu sužaloti į tarnybą automobiliu „Volvo“ važiavę Vilniaus apskr. VPK Viešosios tvarkos valdybos Mobilios kuopos vyriausieji patruliai: vairuotojas (dėl juosmens sumušimo išleistas gydytis ambulatoriškai), 26-erių metų vyr. patrulis J. D. (dėl kojos ir galvos sumušimų išleistas gydytis ambulatoriškai), 33-ejų metų vyr. patrulis (dėl juosmens ir galvos sumušimų išleistas gydytis ambulatoriškai), bei sužalotas automobilio „Audi“ vairuotojas, kuris dėl krūtinės sumušimo išleistas gydytis ambulatoriškai.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 284 str. 1 d. (viešosios tvarkos pažeidimas).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (392)