Klaipėdiškių dėmesį keistai važiuojantis automobilis „Suzuki Jimny“ patraukė dar prie Švėkšnos. Žmonės nė nespėjo paskambinti policijai ir pranešti apie įtartiną vairuotoją, kai Daukšaičiuose, posūkyje automobilis nuvažiavo nuo kelio, nuvertė kelio ženklą ir toliau tęsė savo kelionę dobiliena.

Automobilio „Suzuki Jimny“ vairuotojas kitoje lauko pusėje pabandė užvažiuoti ant kelio, tačiau čia, apvažiavę lauką, jo jau laukė saugiam eismui neabejingi klaipėdiškiai. Jie sustabdė automobilį, iš spynelės ištraukė raktus ir iškvietė policiją.

Atvykę pareigūnai piliečiui Egidijui Ž., gim. 1967 m., nustatė sunkų girtumo laipsnį – 2.70 prom. alkoholio.

Pilietis nerišliai prisistatė esąs Nacionalinės mokėjimų agentūros vyriausiasis specialistas ir dabar, po kieno gimtadienio, bandė iš Šilutės rajono pasiekti namus Kretingoje. Automobilis papuoštas agentūros logotipu, vairuotojas vilkėjo tos pačios firmos marškinėlius.

Pilietis Egidijus jau kartą buvo nusidėjęs vairuojantis neblaivus. Iš jo anksčiau buvo atimtas vairuotojo pažymėjimas, kurį jis atgavo 2010 metais.

Valdiškas automobilis uždarytas į policijos saugomų automobilių stovėjimo aikštelę, o piliečio dokumentai dėl šio incidento paruošti teismui.