Kaip DELFI pasakojo Maksimilian Dolženko, avarija įvyko apie 18.30 val. Amžiną meilę prisiekę jaunavedžiai vyko švęsti.

Staiga, į kelią Trakai - Aukštadvaris iššoko stirna ir trenkėsi į prabangaus „Mercedes“ šoną. Gyvūnas patyrė mirtinus sužalojimus. Anot DELFI skaitytojo, gana nemalonus įvykis netrukus pasuko mintis, kad tai - savotiška likimo ironija: jaunikis segėjo stirnino formos sąsagas.

„Iškvietėme policiją, pranešėme apie avariją, tačiau iš karto nesakėme, kad į avariją pateko vestuvininkų kortežas. Laukti teko gana ilgai, tad jaunikis paskambino dar kartą ir prisipažino, kad jie švenčia sutuoktuves. Netrukus pasirodė pareigūnai ir stengėsi kuo greičiau viską surašyti, buvo labai malonūs, - pasakojo M. Dolženko. - Iš pradžių jaunikis nerimavo, kad ilgokai tenka laukti policijos ir medžiotojų, staiga, dar iki jų atvykimo jaunikis pastebėjo savo sąsagas. Tuomet jau kalba pakrypo, kad tai nerealiausias pasaulyje sutapimas“.

Anot M. Dolženko, nors įvykis nemalonus, šventės jis nesugadino. Tiesiog policijai apiforminus eismo įvykį, jis nulupo žvėrelio nulaužtą veidrodėlį ir nuvyko į planuotą šventės vietą.

Kaip pasakojo M. Dolženko, dar vienas sutapimas: jaunavedys ir šeštadienį susitiko stirną. Laimei, šįkart jau apsieita be avarijos, jis tiesiog bendravo gamtoje su artimaisiais.

DELFI dėkoja skaitytojui M. Dolženko už nuotraukas ir pasakojimą !

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (145)