Jis įkliuvo už tai, kad vairavo neblaivus ir pasipriešino policininkams. Vėliau patikrinus vyro duomenis paaiškėjo, kad jis ir taip buvo ieškomas.

Į Alytaus areštinę vyras atvežtas po to, kai kelyje Naujieji Valkininkai-Daugai-Alytus vairavo automobilį neblaivus ir pasipriešino policininkams.

Rugpjūčio 6-osios vakarą, apie 19 val. pareigūnams sustabdžius automobilį „Mitsubishi Pajero“ ir patikrinus vairuotojo blaivumą, jam nustatytas 1,95 promilės girtumas.

Pamatęs alkotesterio rodmenis vyras tapo agresyvus, pasipriešino policininkams. Pareigūnai, norėdami sutramdyti nepaklusnų vairuotoją, panaudojo specialiąsias priemones – elektros impulsinį prietaisą.

Anksčiau Lietuvoje vyras jau buvo teistas už viešosios tvarkos pažeidimus bausmės vykdymą atidedant 9 mėnesiams. Tačiau jis nesilaikė teismo paskirtų įpareigojimų (neišvykti iš šalies, periodiškai nustatytomis dienomis registruotis policijoje, lankytis probacijos centre) ir išvyko į Angliją. Svetimoje šalyje vyras taip pat ne kartą pažeidė viešąją tvarką, yra žinomas tos šalies policijos pareigūnams.

Jis uždarytas į areštinę.