Be to, trys vaikinai po naktinį Vilnių važinėjosi neturėdami teisės vairuoti.

Dar prieš prasidedant reidui, prieš vidurnaktį, vienas ekipažas Justiniškių g. sustabdė vaikino vairuojamą automobilį. Paaiškėjo, kad jaunuolis niekada nėra turėjęs vairuotojo pažymėjimo.

Reido pradžioje keturi kelių policijos ekipažai trumpam stabtelėjo Olandų g. Čia įkliuvo neblaivus "žalialapis" vairuotojas. "Audi 80" vairavęs vaikinas buvo išgėręs visai nedaug (0,11 prom.), tačiau neturinčiųjų 2 metų vairavimo stažo organizmuose negali būti nė lašo alkoholio - alkotesteris turi rodyti tris nulius. Vaikinas vežė girtus draugus.

Geležinio Vilko g. pirmasis į nemalonumus pateko motociklą "Kawasaki" vairavęs jaunuolis (gim. 1994 m.). Jam leidžiama vairuoti tik automobilius, kategorijos, reikalingos motociklo vairavimui, jis neturi. Todėl bus baudžiamas kaip už vairavimą neturint tam teisės.

Po to su "Audi" įkliuvo 20-metis, vairuojantis pusantrų metų. Bet jei ir būtų turėjęs dviejų metų stažą, tai jam nebūtų padėję, nes "pripūtė" 0,61 prom. Vaikinui nepadėjo ir bandymas suminkštinti policininkus sakant, jog vairuotojo pažymėjimas jam reikalingas darbui.

Paskui išmušė girtų merginų valanda. Sustabdyto "Peugeot 307" vairuotojai (gim. 1991 m.), neturinčiai dviejų metų stažo, nustatytas 0,73 prom. girtumas. Kaip keleivė kartu važiavo "Peugeot" šeimininkė, kuri, sprendžiant pagal elgesį, buvo išgėrusi gerokai daugiau už draugę. Ji buvo labai nepatenkinta viskuo. Pareiškusi draugei, kad tuoj "su jais" pasišnekės ir viską sutvarkys, šviesiaplaukė mergina vis bandė pasivedėt pareigūną į šalį, kad su juo pasikalbėtų, bet šis nesileido į kalbas.

Reido dalyviams persikėlus į Pylimo g., paaiškėjo, kad daug vairuotojų sugeba jausti normą. Čia net septyni vairuotojai ir vairuotojos buvo išgėrę, bet nė vienas neviršijo leidžiamos normos.

"Mercedes" vairavusi mergina sakė, kad apie 20 val. išgėrusi vieną taurę šampano, todėl ji nustebo, kai 3 val. alkotesteris parodė 0,22 prom.

Arčiausiai ribos buvo BMW vairuotoja - ji "pripūtė" 0,37 prom.

Paryčiais Maironio g. nemalonumai ištiko "Peugeot" vairuotoją (gim. 1987 m.), vežusį išgėrusius draugus. Vairuotojas buvo blaivus, tačiau be vairuotojo pažymėjimo, kurio niekada nėra turėjęs.

Reidui artėjant prie pabaigos patruliai Rūdninkų g. sustabdė kompaniją, iš klubo važiavusią automobiliu "Opel". Vairavo mergina (gim. 1984 m.) - 0,67 prom.

O Pylimo g. paryčiais įkliuvo ir 30-metis dviratininkas. Jam nustatytas 1,37 prom. girtumas, už tai jam vietoje skirta 100 eurų bauda. Vyras pareigūnams paaiškino, kad išsiskyrė su drauge, todėl iš sielvarto nusprendė išgerti.