Policija informuoja, kad 32-ejų metų moteris automobiliu kartu su mažamete dukrele ir šeimos mylimu šuneliu važiavo keliu Alytus-Naujieji Valkininkai-Daugai, kai netikėtai priešpriešais išniro sidabro spalvos automobilis „Audi A3“, kuris atliko nesaugų lenkimo manevrą.

Moteris stengdamasi išvengti susidūrimo su kelių chuliganu, staigiai pasuko vairą į dešinę pusę, nesuvaldė automobilio ir įvažiavo į griovį.

Eismo įvykį sukėlęs „Audi A3“ vairuotojas net nestabtelėjęs padėti nukentėjusiesiems, nurūko toliau – Alytaus kryptimi.

Mažametė į griovį įvažiavusio automobilio keleivė dėl patirtų sužalojimų buvo paguldyta į ligoninę. Avarijos metu šeima neteko ir šuniuko. Išsigandusi moteris nulydėjo į ligoninę dukrą.

Tačiau viena iš šio eismo įvykio liudytojų neliko abejinga ir nieko nelaukdama ėmė vytis pažeidėją. Gaudynės prasidėjo netoli Alytaus dar nepasiekus „Kaniūkų“ tilto ir baigėsi Alytuje Santaikos gatvėje, kai atkakli vairuotoja savo automobiliu „BMW X5“ užblokavo kelią eismo įvykį sukėlusiam sidabro spalvos „Audi A3“. 

Moteris pareikalavo, kad „Audi A3“ vairuotojas grįžtų į eismo įvykio vietą, jis pažadėjo tai padaryti, tačiau į įvykio vietą taip ir negrįžo. 

Policija kviečia atsiliepti asmenis, mačiusius eismo įvykį, stebėjusius automobilio kelio blokavimo manevrą Santaikos gatvėje (liepos 8 d., apie 13.15 val.) arba turinčius bet kokios informacijos apie šį įvykį. Prašome skambinti telefonu 112, (8 315) 55 651 arba anoniminio pasitikėjimo telefonu (8 315) 55 664. Taip pat turima informacija galite pasidalinti Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato „Facebook“ paskyroje.