Iš Taikos ir Statybininkų prospektų žiedinės sankryžos išvažiuodamas "Toyota Avensis" vairuotojas antroje eismo juostoje, prieš pat savo automobilį, išvydo ant kelio sėdinčią ir klykiančią paauglę.

Vairuotojas sustojo, įjungė avarinius žibintus ir išlipęs pasiteiravo, kas mergaitei nutiko ir ar nereiktų kokios pagalbos? Mergina, susiėmusi dešinę koją klykė ir neleido net prisiliesti prie jos. Nesutiko, kad būtų nunešta nuo judrios gatvės ant šaligatvio.

Į įvykio vietą buvo iškviesti medikai ir policija.

Kol atvyko tarnybos, "Toyota Avensis" vairuotojas išsiaiškino, kad paauglė per gatvę bėgo ne per pėsčiųjų perėją. Gatvės viduryje kažkas nutiko jos kojai (manyta, kad susilaužė arba nikstelėjo), mergaitė griuvo ant asfalto vidurinėje eismo juostoje.

Į įvykio vietą atvažiavę medikai mergaitę (gim. 2000 m.) išvežė į ligoninę. Ten paaiškėjo, kad per gatvę bėgusiai mergaitei blauzdikaulis išniro iš kelio sąnario.

Įvykio vietoje susibūrę žmonės svarstė, kad labai gerai, jog kažkas pridengė incidento vietą. Juk galėjo būti ir taip, jog važiuoja du automobiliai vienas paskui kitą, pirmojo automobilio vairuotojas, pamatęs kliūtį ant kelio, metasi į gretimą juostą, o antrojo automobilio vairuotojas tikrai būtų nespėjęs sureaguoti.