„Dieną vykdyti paiešką buvo sudėtinga, trukdė saulė, tačiau maždaug apie 17 valandą vakaro kylame ieškoti dingusio vyro iš oro“, - DELFI sakė sporto klubo „Saulės skrydis“ vadovas Vydas Zupka.

Šiaulių miesto ir rajono policijos komisariato viršininkas Ričardas Šiumberevičius sakė, kad planuojama iš žemės ir oro žvalgyti vietovę palei Ventos upę.

Tai ne pirma dingusio asmens paieška, kai policijos pareigūnams talkina parasparnių entuziastai.

Upę nuo dingimo dienos jau žvalgė ir ugniagesiai, o šalia esančias miškingas vietoves jau šukavo ir policijos pareigūnai bei savanoriškai prie paieškos prisijungę žmonės. Antradienį šiose vietovėse tęsiamos paieškos. Anot Šiaulių miesto ir rajono policijos viršininko, neprarandama vilties, kad žmogus bus surastas gyvas. Deja, kol kas kuršėniškio Vidmanto Rediko (gim 1960 m.) artimiesiems dar nesulaukė gerų žinių.

Papildyta 21.43 val.: Maždaug iki 21 valandos vykusi paieška iš oro, deja, gerų žinių dingusiojo artimiesiems neatnešė. Nors komanda buvo nemaža ir kruopščiai patikrintas nemažas plotas, V. Rediko aptikti jiems nepavyko.

DELFI primena, kad vyras dingo balandžio 29 d., apie 17.30  val. Tuo laiku jis išėjo iš namų ir pradingo. V. Redikas dėvėjo tamsias treningines kelnes, trumpą juodą striukę, su savimi galėjo turėti maišelį.

Žmonių, ką nors žinančių apie dingusį kuršėniškį, prašoma paskambinti tel. 8687 33085 arba 112.