Apie 20 valandą šiauliečiai sukluso, pamatę gausybę pareigūnų. Jie žaibiškai užkirto kelią juodos spalvos automobiliui ir iš jo ištraukė jaunus vaikinus. Policijos pareigūnai lyg kine sustatė įtariamuosius prie automobilio. Kompanijoje atsirado ir drąsuolis, kuris bandė priešintis, bet nesėkmingai - tuoj pat buvo paguldytas ant asfalto ir surakintas antrankiais.

Policijos pareigūnai nelinkę daug pasakoti apie sulaikymą ir tyrimą. Tik patikslino, kad apie 20 val. Šiaulių miesto ir rajono policijos komisariato pareigūnai, atliekantys sausio mėnesį pradėtą ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis, turint tikslą jas platinti, sulaikė kelis jaunuolius.

„Kadangi ikiteisminis tyrimas pačiame įkarštyje ir reikia nuveikti dar daug darbų, daugiau informacijos žiniasklaidai neteikiama“, - informavo Šiaulių apskr. VPK Komunikacijos grupės vyresnioji specialistė Gailutė Smagriūnienė.

DELFI žiniomis, pirmadienį sulaikytieji yra pilnamečiai.

Byla tiriama pagal du baudžiamojo kodekso straipsnius. Už prekybą narkotikais pagal sunkiausią kaltinimą numatytas laisvės atėmimas iki penkiolikos metų nelaisvės.

DELFI dėkoja skaitytojui Mariui už nuotraukas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (152)