Gegužės 3 d. 15.30 val. kelyje Pandėlys-Kazliškis, ties Puodžialaukės k., automobilis „Saab 9-3“, vairuojamas neblaivaus (girtumas 1,55 prom.) vyro (gim. 1950 m.), gyv. Biržų r., pirminiais duomenimis, išvažiavo į priešingą eismo juostą ir susidūrė su priešais atvažiuojančiu automobiliu „Škoda Fabia“, kurį vairavo blaivi moteris (gim. 1953 m.), gyv. Rokiškio r.

Eismo įvykio metu buvo apgadinti abu automobiliai, nukentėjo moteris, kuri dėl šonkaulio lūžio, rankos plaštakos lūžio ir kulnikaulio lūžio išvežta gydymui į VšĮ Respublikinę Panevėžio ligoninę.

Kartu su moterimi važiavusiai 15-metei nustatyta lūpos žaizda, paskirtas ambulatorinis gydymas. Kartu su moterimi važiavusiam 13-mečiui nustatytas krūtinės sumušimas, paskirtas ambulatorinis gydymas.

Eismo įvykio metu nukentėjo automobilio „Saab 93“ keleivė (gim. 1955 m.), gyv. Biržų r., kuri dėl šonkaulio lūžio, kojos lūžio ir kūno sumušimo išvežta gydymui į VšĮ Respublikinę Panevėžio ligoninę, keleivė (gim. 1957 m.), gyv. Biržų r., dėl žandikaulio lūžio išvežta į Vilniaus Žalgirio ligoninę.