Girto vyro, vairavusio mikroautobusą „VW Transporter“ gaudynės vyko sekmadienį, apie 16 val. Policijos pareigūnai pasidalijo vaizdo įrašu.

Policijos pareigūnų dėmesį patraukęs keistai manevruojančio mikroautobuso vairuotojas buvo stabdomas Vilniuje, Savanorių prospekte. Vairuotojas nepakluso ir nulėkė, tad pareigūnai jį ėmė persekioti. Pavojingos gaudynės baigėsi tik prie Nemėžio, kai mikroautobusas rėžėsi į policijos patrulių „VW Golf“, kuris nuo smūgio apsisuko kelsi kartus.

Automobilio „VW Transporter“ (su vokiškais numeriais) vairuotojas buvo sustabdytas, o jo ekipažas - girtas vairuotojas ir keleivis, sučiupti ir išguldyti veidu į purvą. Vairuotojui nustatytas 2,32 prom. girtumas. Vairuotojo pažymėjimo jis neturi.

DELFI žiniomis, po tokio įžūlaus įvykio vairuotojo nesuėmė. Iš jo paimti dokumentai ir vyras turės reguliariai registruotis policijos komisariate.

Įvykio metu policijos patruliams sumuštos galvos, tačiau patruliai nusprendė per ilgai neužsibūti lovose. DELFI žiniomis, jie vėl grįžta į tarnybą.