Avarija įvyko Klaipėdoje, sekmadienį po pietų, Priestočio gatvėje. Automobilio BMW vairuotojas bandė rikiuotis iš antros eismo juostos į pirmą. Dėl prilytų gatvės provėžų, ko gero, ir dėl menkos vairavimo patirties, prastų padangų, vairuotojas nesuvaldė automobilio.

Mašina pradėjo slysti šonu ir trenkėsi į antra juosta važiavusio automobilio galą. Po smūgio jau abu automobiliai tapo nevaldomi ir, panašu, dar trenktasi į sieną.


Informacija apie šį eismo įvykį iki kelių policijos biuro nenukeliavo. Tad galima spręsti, kad žmonės per avariją nenukentėjo, o dėl avarijos aplinkybių vairuotojai nesiginčijo, abu buvo blaivūs, tad buvo užpildytos eismo įvykių deklaracijos.

Draudimo įmonės atstovas, peržiūrėjęs filmuotą medžiagą, paaiškino, kad: „tokie vairuotojai, draudžiasi kur pigiau, tačiau motorinio biuro duomenų bazėje apie tokius įvykius ir asmenis informacija yra kaupiama net 7 metus“.

Kelių policininkai internete pamatę avarijos vaizdus, taip pat norėtų pašnekėti su BMW vairuotoju.

Klaipėdos BMW mėgėjai išsakė savo nuomonę: jeigu automobilyje nėra jokių „išmaniųjų programėlių“ - DSC (dinaminė stabilumo kontrolė) ar ASC (ratų praslydimo kontrolė), tai reikia gerbti savo automobilį „apaunant“ jį geromis padangomis. Tuomet, anot BMW gerbėjų, joks akvaplanavimas bus nebaisus ir lengvai įveikiamas.