Incidentas praėjusio šeštadienio naktį įvyko naktiniame klube „Bari“. 28-erių metų vaikinas staiga užsipuolė laiptais žemyn lipusią savo buvusią 25-erių metų merginą ir jai smogė į veidą. Klubo apsaugos darbuotojai skubiai iškvietė policiją.

Sužalotai alytiškei buvo iškviesti medikai, kurie ją nuvežė į ligoninę. Kristinos Janulevičienės, Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato komunikacijos grupės vyriausiosios specialistės teigimu, merginai buvo sulaužyta nosis. Suteikus reikiamą pagalbą, mergina buvo išleista į namus. Vėliau policijai ji parašė pareiškimą dėl sveikatos sutrikdymo.

Mergina policijai teigė, kad su ją sumušusiu vyriškiu išsiskyrė rudenį, tačiau su juo ryšį palaikė.

Vyriškis buvo išgabentas ir uždarytas į policijos areštinę. AlytusPlius.lt duomenimis, vyras buvo neblaivus. Jis buvo apklaustas. Dėl šio įvyko vyksta ikiteisminis tyrimas.

Atgarsiai apie merginą sužalojusio pedagogo elgesį pasiekė ir mokyklos, kurioje jis dirba, vadovą. Pasak jo, iki šiol jokių raštiškų duomenų apie tai nėra gavęs.

„Ši situacija nėra svarstyta. Policija apie tai mūsų neinformuoja. O gandais aš nesivadovauju ir negaliu tardyti žmogaus be jokio pagrindo. Tai neįvyko mokykloje ir ne darbo metu. Žinoma, apie tai su pedagogu kalbėtis teko. Kol nėra išvadų, situacijų nemodeliuoju ir nesprendžiu, kas būtų, jeigu būtų“, – sakė direktorius.

Alytaus gimnazijoje dirbančiam mokytojui gali tekti aiškintis ir Alytaus miesto savivaldybės Švietimo skyriaus vedėjui Vytuoliui Valūnui.

„Pas mane buvo atėjęs nukentėjusios merginos tėvas. Jis man papasakojo apie situaciją. Prašiau jo mane apie tai informuoti raštu, tačiau iki šiol skundo nesulaukiau. Mane pasiekus bet kokiai raštiškai informacijai apie šį įvykį, nedelsiant sudarysiu komisiją, kuriai bus pavesta atlikti tyrimą profesinės etikos atžvilgiu. Kol kas duomenų apie tai nesu gavęs ir iš mokyklos vadovybės“, – sakė vedėjas.