Policija informuoja, kad vasario 7 d. surengto netikėto transporto priemonių ir jų vairuotojų patikrinimo metu viso patikrinta 128 transporto priemonės ir jų vairuotojai.

Nustatyti 2 saugos diržų nesegėjimo atvejai, 1 transporto priemonė be techninės apžiūros, 3 atvejai, kuomet transporto priemonė buvo vairuojama neapsidraudus transporto priemonių savininkų ir valdytojų civilinės atsakomybės privalomuoju draudimu, 1 vairuotojas, neturintis teisės vairuoti transporto priemonę bei 2 pėsčiųjų padaryti pažeidimai.
Kauno apskr. VPK KPV KPK pareigūnai taip pat tikrino ir vairuotojų neblaivumą. 1 vairuotojas transporto priemonę vairavo būdamas neblaivus. Jam nustatytas lengvas girtumas (0,43 prom. girtumas). Dar 2 vairuotojai buvo vartoję alkoholio, tačiau neviršijo nustatytos normos (0,27 prom. ir 0,34 prom.).

Primename, jog tokios bei panašios eismo saugumo užtikrinimo priemonės bus vykdomos ir toliau.

Kauno apskrityje šiais metasi jau žuvo 7 asmenys, dar 96 buvo sužeisti (pernai per visą vasario mėnesį žuvo 5 asmenys, 85 buvo sužeisti), todėl Kauno apskrities policija ragina vairuotojus laikytis Kelių eismo taisyklių, būti drausmingiems kelyje bei linki saugaus kelio! Tik kartu rūpindamiesi savo ir kitų saugumu laimingai pasieksime kiekvienos kelionės tikslą.