Sekmadienį visi tikrinti vairuotojai buvo blaivūs. Vienas jaunas vyras sukėlė įtarimų, jis buvo patikrintas alkoholio matuokliu. Aparato ekrane užsižiebė nuliai. Po to vairuotojas prisipažino, kad pūsti į alkotesterio vamzdelį buvo baisu, nes išvakarėse kažką šventė.

Per kelias valandas buvo surašyta 20 protokolų (dėl saugos diržų, techninės apžiūros ir pan.). Įkliuvo trys greičio mėgėjai, kuriuos anksčiau užfiksavo stacionarūs greičio matuokliai. Daugiausia protokolų - aštuoni - surašyti už naudojimąsi telefonu be laisvų rankų įrangos.

Sekmadienio rytą nemažai automobilių važinėjo su sniego koše nuo kelio apneštais ir apšalusiais priekiniais numeriais. Tokių mašinų vairuotojams tekdavo čia pat vietoje nusivalyti numerius, po to jie galėdavo važiuoti toliau.

Vienai merginai, kuri kuklinosi lipti iš automobilio, nes "be makiažo", teko nugramdyti ledą nuo "Mini Cooper" langų, pro kuriuos beveik nieko nesimatė.

"Honda CR-V" vairuotojai langus teko tvarkyti iš vidaus - nors ir nuogąstaujant dėl manikiūro likimo, damai teko nulupti plėvelę nuo priekinių šoninių langų, nes jų užtamsinimas gerokai viršijo leidžiamą normą. Pradžioje vairuotoja ketino kreiptis į autoservisą, kad plėvelę nuluptų ten, tačiau jai buvo paaiškinta, kad jei nenulups jos vietoje, bus anuliuota jos automobilio techninė apžiūra.

Su pareigūnais pabendrauti teko ir dar vienai merginai. Ji pro ženklą "Stop. Kontrolė" pravažiavo nė nestabtelėjusi. Sustabdyta vairuotoja teigė jokių ženklų nemačiusi, todėl policininkui teko ją pasivedėti atgal ir parodyti net du ženklus. Mergina po ženklų apžiūros grįžo labai linksma.