Priešgaisrinės apsaugos departamentas informuoja, kad vidurnaktį buvo gautas pranešimas, kad Joniškyje, Livonijos gatvėje, atvira liepsna dega automobilis. Per gaisrą apdegė automobiliai „VW Passat“ ir „Alfa Romeo“.

Apie 2 val. Joniškyje, Melioratorių gatvėje, atvira liepsna degė uždarajai akcinei bendrovei „Aksaja“ priklausantis automobilis „Mercedes-Benz 400“. Per gaisrą apdegė ne tik šis automobilis, bet ir buvo apgadinti šalia stovėję dar du automobiliai: „Toyota Avensis Verso“ ir „Seat Leone“.

Automobiliai degė ir kituose Lietuvos miestuose. Apie 13 val. Vilniuje, Trakų gatvėje, užsiliepsnojo lengvojo automobilio „VW Golf“ variklio skyrius. Išdegė automobilio variklio skyrius, aprūko salonas, apsilydė apdailos detalės.

Apie 14 val. Marijampolėje, J. Dailidės gatvėje, degė automobilis VW „Golf“. Apdegė automobilio prietaisų skydelis, dalis variklio skyriaus plastikinių detalių, sutrūko priekinis stiklas. Gaisro priežastis – transporto priemonės elektros instaliacijos gedimai.

Vakare apie 23 val. Panevėžio rajone, Berčiūnų kaime, Liepų gatvėje, liepsnojo žemės ūkio bendrovei „Berčiūnai“ priklausantis automobilis „Volvo“. Tik atvykus ugniagesiams, pavyko užgesinti automobilį. Per gaisrą apdegė automobilio plastikinės detalės, sudegė žibintas, apdegė variklio skyriaus elektros instaliacijos laidai.