Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos 3-iasis skyrius kartu su Kauno apygardos prokuratūros I-ojo skyriaus prokurorais sėkmingai baigė ir teismui perdavė ikiteisminio tyrimo baudžiamąją bylą dėl B. N. (gimusios 1958 m.) išžaginimo (pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 149 str. 1 d.) ir nužudymo (pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 129 str. 2 d. 11 p.), siekiant nuslėpti kitą nusikaltimą.

Policijos pareigūnai informuoja, kad sausio 2 d. apie 20.00 val. buvo gautas pranešimas apie tai, kad Kauno r., savo namuose, lovoje rastas ten gyvenusios B. N. lavonas be išorinių smurto žymių.

Lavonas buvo nugabentas į morgą mirties priežasčiai nustatyti. Gavus medikų išvadas tyrimas buvo perkvalifikuotas (pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 129 str. 1 d.).

Vasario 11 d. buvo nustatytas ir sulaikytas įtariamasis A. B. (gimęs 1990 m.), kuris dėl įvykdytos nusikalstamos veikos prisipažino.

Pastarasis, Kauno apylinkės teismo nutartimi, nedelsiant buvo suimtas. Vėliau, tyrimo eigoje gavus DNR tyrimo išvadas buvo nustatyta, kad B. N. pradžioje buvo išžaginta, o po to nužudyta.