DELFI apie įvykį pranešęs skaitytojas sakė, kad netolie Gerosios Vilties žiedo į avariją pateko policijos pareigūnų visureigis.

Policijos pareigūnai patys pranešė kolegoms apie įvykį. Pirminiais duomenimis, tarnybiniu visureigiu važiavę pareigūnai nenukentėjo.

Policijos duomenimis, nuo vidurnakčio Vilniaus apskrityje iki 9 ryto pranešta apie 21 eismo įvykį. Visų priežastis - slidi kelio danga.

DELFI dėkoja skaitytojui už informaciją ir nuotrauką.

Pareigūnams pranešama ne apie visus įvykius, kai nėra sužalotų žmonių, tad avarijų skaičius gerokai didesnis. Pranešimai apie avarijas netilo visą dieną.

Portalas lrt.lt rašo, kad kad dėl žiemiškų eismo sąlygų visoje Lietuvoje fiksuojama nemažai eismo įvykių. Pasak Vilniaus kelių policijos vadovo Vytauto Černevičiaus, esant nelengvoms važiavimo sąlygomis, vairuotojai turi būti itin atsargūs ir drausmingi.

„Smulkių eismo įvykių turime gana nemažai. Mes jau nuo ryto dirbame tikrai sustiprintomis pajėgomis. Patruliai dirba. Prižiūrime visas įkalnes.

Kita sudėtinga situacija (praktiškai visame mieste gana nelengva situacija) – matome, kaip važinėja vairuotojai: tas skubėjimas, blaškymasis iš vienos eismo juostos į kitą, nepagarba vieni kitiems. Būkime pagarbūs“, – teigia V. Černevičius.

Kad išvengtų eismo įvykių, Vilniaus kelių policijos vadovas ragina vairuotojus pasirinkti šiuo metu leistina greitį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (512)