Automobilis Vėtros gatve, nuo jūros vartų šiaurinio molo pusės atskriejo iki T formos sankryžos su Molo gatve. Perskrido gatvę, į šaligatvio bortelį prakiurdė padangas ir trenkėsi į medinio namo sieną taip, kad iššaudė saugos oro pagalvės, o name iš lovos iškrito antro aukšto kambaryje miegojusi šeimininkė. Ji policijai taip ir paaiškino: "Miegu, ir staiga atsibundu ant grindų".

Ji ir iškvietė policiją.

Atvykus policijos pareigūnams, paaiškėjo, kad automobilio vairuotojas Adomas S., gim. 1996 gim., yra neblaivus. Jam nustatytas lengvas girtumo laipsnis - 1,36 prom. Nei vairuotojas, vairavęs mamai priklausantį automobilį, nei nepilnametė BMW keleivė, per avariją nenukentėjo.

Beje, pats vairuotojas gyvena netoli nuo avarijos vietos, Molo gatvėje ir tikrai žinojo, kad toje vietoje yra sankryža. Tačiau šį kartą pasirodymas prieš merginą ir mamos automobilio galių demonstravimas baigėsi apmaudžia avarija.

Automobilis uždarytas į policijos saugomų automobilių stovėjimo aikštelę, o avariją sukėlęs asmuo gali būti nubaustas 5000 - 5500 litų bauda, konfiskuojant automobilį, arba ne, arba gali būti pritaikytas 10 - 20 parų areštas, tačiau be kalbų konfiskuojant automobilį.