Prie Valdo J. sukurtos nuorodos socialiniame tinkle pasipylė smerkiantys komentarai. Žmonės tikisi, kad jeigu įtariamasis iš tiesų atėmė jaunai merginai gyvybę, iš kalėjimo neišeis iki gyvos galvos. Ne vienas socialinio tinklo vartotojas siunčia prakeiksmus Valdui ir linki jam suprasti, kiek žmonių jis nuskriaudė ir įskaudino. „Tikiuosi, tu gailėsies, Valdai“, – rašo vienas socialinio tinklo vartotojų.

Įtariamasis prie savo anketos nurodė, kad mokėsi Šilutėje. Ten baigė vidurinę mokyklą, vėlesnio mokymosi vieta nurodyta Šilutės turizmo ir paslaugų verslo mokykla.

Dar jauno vaikino „žinių bagaže“ tyrėjai aptiko ir du teistumus. Tiesa, nė vienas jų nebuvo už labai sunkius nusikaltimus.

J. Šikšniūtė dingo sekmadienį. Draugės socialiniame tinkle pranešė, kad nerimauja dėl jos ir prašė žmonių, mačiusių merginą, tuoj pat paskambinti nurodytais jų ir artimųjų telefonais. Buvo pranešta, kad ji dingo sekmadienio vakarą, apie 19-20 valandą, Klaipėdoje. Vėliau paaiškėjo, kad iš Šilutės rajono išvažiavusi studentė Klaipėdos taip ir nepasiekė.

Pranešimą apie dingusią merginą gavę Klaipėdos policijos pareigūnai nedelsiant pradėjo paiešką. Apčiuopę kas iš tiesų galėjo įvykti, jie sulaikė įtariamąjį. Tiesa, reikėjo dviejų apklausų, kol ėmė aiškėti, kad jaunas vyras ne iškart viską papasakojo. Apklausos davė rezultatų. Buvo išsiaiškinta, kad galimai įvykdytas sunkus nusikaltimas. Sekant pėdsakais, surastas automobilis „Hyundai“, kuriuo Valdas J. įtariamas vežęs J. Šikšniūtę. Netrukus policijos pareigūnai jau darbavosi prie Minijos upės Šilutės rajone. Čia surasti jai priklausantys daiktai.

Pasitelktos ir ugniagesių gelbėtojų pajėgos, tačiau iki sutemų upę apžiūrėję narai merginos kūno nesurado. Paieška nutraukta iki ryto, po to, vos vėl leis sąlygos, paieška bus tęsiama.