Kauno policijos pareigūnai DELFI patvirtino, kad toks įvykis užregistruotas Lukšio gatvėje ir kad avarijos kaltininkas ieškomas. Tiesa, skaitytojos ir policijos žinios dėl avarijos kaltininko automobilio skiriasi. Skaitytoja informavo, kad avariją sukėlė BMW, policijos pareigūnų duomenimis, bėglys vairavo „Ford“.

DELFI skaitytojos žiniomis, po avarijos medikų brigada po apžiuros išleisti gydytis į namus.

„Greičiausiai, girtas automobilio vairuotojas, dideliu greičiu rėžėsi į medikų automobilį. Jis sugadintas nepataisomai“, – informavo skaitytoja.

Sekmadienio popietę paaiškėjo, kad operatyvus policijos pareigūnų darbas nenuėjo veltui. Įtariamas „Ford Mustang“ vairuotojas surastas ir sulaikytas. 1966 m. gimusiam vyrui alkoholio matuokliu nustatytas 1,99 prom. gitumas. Tiesa, jis įkliuvo ne prie automobilio vairo, neoficialiomis DELFI žiniomis, vyras sulaikytas dar girtavo.

Policijos pareigūnai aiškinasi tikslias įvykio aplinkybes ir ar vyras prie automobilio buvo išgėręs.

DELFI dėkoja skaitytojai už informaciją.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)