Pirminiais duomenimis, avariją sukėlė "Audi A4" vairuotojas Aleksandras Č, išvažiavęs į priešingos krypties eismo juostą. Ten jis susidūrė su "BMW 520".

Po susidūrimo "Audi" vairuotojas ir keleivis, buvęs ant galinės sėdynės, iš mašinos išlipo patys. Tačiau vos išlipęs vairuotojas nukrito. Gulėdamas jis pareigūnams prisipažino, kad gėrė. Ir nuo jo, ir nuo keleivių sklido stiprus alkoholio kvapas, mašinoje mėtėsi alaus skardinės.

Priekyje buvusią moterį teko vaduoti ugniagesiams. Jie ją ištraukė ir perdavė medikams. Jos būklė labai sunki.

Sužalotas ir BMW vairuotojas bei keleivė.

Iš viso į ligoninę išvežti penki žmonės.

Klaipėdos universitetinės ligoninės medikai pranešė, kad "Audi" vairuotojui nustatyta diagnozė: politrauma, girtumas, paguldytas į reanimacijos skyrių. Keleivei, maždaug 20-30 metų amžiaus merginai, asmenybė nenustatyta, nustatyta diagnozė: politrauma, girtumas, paguldyta į reanimacijos skyrių. Audi keleivis Michailas L. (gim 1987 m.) iš ligoninės pasišalino. BMW vairuotojui nustatyta diagnozė: dešinio kelio sumušimas, gydosi ambulatoriškai. BMW keleivei vilnietei (gim. 1992 m.) nustatyta diagnozė: galvos sumušimas, nosies sumušimas, nosies kaulo lūžimas, kūno sumušimas, gydosi ambulatoriškai.