Per keturias valandas įkliuvo 15 pažeidėjų. Keletas iš jų prisidirbo smarkiai.

Keturi vairuotojai neturėjo privalomojo civilinės atsakomybės draudimo, kiti keturi važinėjosi automobiliais be techninės apžiūros. Du jaunuoliai įkliuvo vairuodami neturėdami tam teisės (vairuotojo pažymėjimų abu niekada nėra turėję).

Dviem vairuotojams (abu apie 50 metų amžiaus) nustatytas lengvas girtumas - 0,83 ir 0,67 promilės.

Bet labiausiai nepasisekė "BMW-320" vairuotojui. Su mergina ir draugu važiavęs 21 metų jaunuolis, pamatęs policijos kordoną, kai iki jo buvo likę apie 100-150 metrų, staiga sustojo, atsidarė variklio dangtį ir ėmė kažką "remontuoti". Tai pareigūnams sukėlė įtarimų, vienas jų iškart privažiavo prie "sugedusio" BMW. Vairuotojas policininkui ėmė pasakoti, kad automobilis staiga sugedo ir sustojo, bet pareigūnas iškart pajuto nuo vaikino sklindantį alkoholio kvapą.

Vairuotojui nustatytas 0,71 promilės girtumas. Sėdėdamas policijos automobilyje vaikinas buvo linksmai nusiteikęs, pasakojo, kad su draugais lėbavo iki 2 val. nakties, nedaug miegojo, o dabar su savo drauge vežė bičiulį namo.

Linksmuolis pasiūlė pareigūnams kyšį - padėjo 400 litų. Keliskart įspėtas apie atsakomybę už kyšio davimą, jaunuolis pinigus pasiėmė, bet nenurimo: ėmė siūlyti 1 tūkst. litų (trūkstamus 600 litų tuoj priveš draugas). Vėl keletą kartų įspėtas vaikinas vis tiek siūlė pinigus, todėl buvo sulaikytas ir nuvežtas į komisariatą, kur bus pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kyšio siūlymo.

Net ir tada geros nuotaikos nepraradęs jaunuolis susiprato ir pareigūnams pareiškė: "Jei galėčiau laiką atsukti atgal, taip nebedaryčiau".

Be baudžiamosios atsakomybės už kyšio siūlymą, jam dar gresia bausmė už vairavimą neblaiviam (lengvas girtumas) - bauda nuo 1 tūkst. iki 1500 litų su teisės vairuoti atėmimu nuo 1 metų iki 1 metų 6 mėnesių.