Automobilio "Subaru Legacy" vairuotojas Jevgenijus Š., gim. 1989 m., skriedamas Šilutės plentu, pasivijo automobilį "Peugeot 307"
ir trenkėsi į jo galą.

Turinčios leidimą gyventi Latvijoje Alinos N. vairuojamas automobilis nuvažiavo nuo kelio, trenkėsi į stulpą ir apvirto ant šono.

Vairuotojos draugas iš automobilio išlipo pats, o vairuotoja išsivaduoti negalėjo, tad vėlyvi praeiviai ir sustojusių automobilių vairuotojai atvertė "Peugeot" taip, kad šio galiniai ratai atsidūrė ant "Subaru" variklio dangčio.

Į įvykio vietą buvo iškviesti medikai, jie konstatavo, kad žmonės per šią avariją sužeidimų išvengė.

Policijos pareigūnai nustatė, kad avariją sukėlęs vairuotojas yra visiškai girtas. Jam nustatytas 2,58 prom. girtumas.

Jo sėbras, būdamas taip pat girtas, avarijos vietoje trukdė dirbti ne tik žurnalistams, bet pareigūnams.

Alkūne pabandė smogti į fotografo, fiksuojančio avariją nugarą. Policijos pareigūnams pareikalavus liautis ir pasitraukti
nuo važiuojamosios dalies, nepakluso. Kalbėjo negražiai, prikišęs veidą prie kitų pašnekovų, tvoskė alkoholiu, tad buvo taip pat išvežtas į policijos komisariatą, kur jam turėjo surašyti protokolą už nepaklusimą policijai.

Patraukus automobilius, ant "Subaru" galinės dalies buvo pastebėti dar vienos avarijos metu padaryti apgadinimai. Įtariama, kad ta avarija buvo įvykusi visai neseniai, prieš susiduriant su "Peugeot".

Sudaužytus automobilius išvežė techninės pagalbos automobilis. Įvykio vietą sutvarkė ugniagesiai-gelbėtojai, o avariją sukėlusio jaunuolio laukia teismas - gresia ilgi metai be vairuotojo pažymėjimo ir nemenka bauda.