Policijos pareigūnai informuoja, kad iš automobilių išlipo keletas asmenų, tačiau, prisistačius policijai, jie ėmė bėgti, o automobilis BMW dideliu greičiu nuvažiavo Vasaros gatve gyvenamųjų namų link.

Bėgantys asmenys į policijos perspėjimo komandas nereagavo, todėl buvo panaudoti įspėjamieji šūviai iš tarnybinio ginklo į orą. Tačiau bėgantieji į skirtingas puses asmenys nesustojo. Buvo sulaikytas vienas asmuo ir pristatytas į Marijampolės aps. VPK.

Patikrinimo metu prie vieno galimai negyvenamojo namo pastebėtos likusios neseniai važiavusio automobilio ratų protektorių žymės. Nustatyta, kad šio namo garaže stovi neseniai dideliu greičiu nuvažiavęs tas pats automobilis "BMW X6". Patikrinus kėbulo identifikacinį numerį paaiškėjo, kad minėtas automobilis nuo birželio 22 d. ieškomas kaip vogtas, Prancūzija paskelbusi jo paiešką.

Dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo ar realizavimo Marijampolės aps. VPK pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal nusikalstamos veikos požymius, numatytus Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 189 str. 2 d.