„Koks dar girtumas? Jūs ką? - sužinojęs, kad viešumoje prasidėjo spėlionės dėl jo būklės, ėmė klausinėti vyras. - Man dar dabar šokas. Ką pagalvos artimieji, juk turiu mamą, žmoną, vaikus, ką jiems galvoti?“.

Su DELFI bendravęs J. Radzevičius sakė, prieš pat susidūrimą, vos pamatęs į perėją įžengusį žmogų, dar bandė išvengti susidūrimo. Staiga pasukęs „Opel Zafira“ vairą, jis automobiliu peršoko šaligatvį ir per žalią veją įvažiavo į automobilių aikštelę.

„Aš visą laiką skambinėju sužinoti, kokia to žmogaus būklė. Negaliu patikėti. Vairuoju per dvidešimt metų, o čia... Pats nesupratau, kaip tai įvyko“, - sakė televizijos laidų vedėjas.

Dėl ankstų penktadienio rytą įvykusios avarijos pradėtas ikiteisminis tyrimas. J. Radzevičiui skirta kardomoji priemonė - rašytinis pasižadėjimas neišvykti ir paimtas vairuotojo pažymėjimas.

Tyrimą atliekantys pareigūnai paaiškino, kodėl nebuvo avarijos vietoje iš karto alkoholio matuokliu patikrintas blaivumas: vadovaujantis nustatyta tvarka, tokiais atvejais, kai per avariją sužalojamas žmogus, vairuotojas visuomet vežamas į Vilniaus priklausomybes ligų centrą. Kai policijai medikai pateiks kraujo tyrimo atsakymą, tuomet bus išskaidytos abejonės, ar J. Radzevičius žmogų partrenkė būdamas blaivus.

Popietę medikai pranešė, kad daugybinius sužalojimus patyręs žmogus neišgyveno. Dar iki šios žinios iš Vilniaus kelių policijos po apklausos išėjęs J. Radzevičius sakė, kad dabar nori tik užsidaryti namuose ir nieko nematyti.