Pirminiais duomenimis, "Opel Zafira" vairavęs 37 metų J. Radzevičius partrenktė 66 metų vyrą. Jam lūžo koja, vyras patyrė daugybinius kūno sumušimus, buvo netekęs sąmonės.

Sužalotas pėsčiasis išvežtas į ligoninę. Po kelių valandų ligoninėje vyriškis mirė.

Po avarijos J. Radzevičiui teko duoti kraujo mėginį blaivumo patikrinimui.

Į Vilniaus priklausomybės ligų centrą nuvežtas J. Radzevičius nesipriešino ir leido, kad tyrimams medikai paimtų kraujo. Po to laidų vedėjas nuvežtas į policiją apklausai. Kraujo tyrimo duomenis policijos tyrėjai turėtų gauti kitą savaitę.

"Opel Zafira" iš įvykio vietos autovežiu nuvežtas į saugojimo aikštelę. Per avariją automobilis buvo apgadintas - pervažiavusi veją, mašina atsitrenkė į šalia "Forum Palace" esančios automobilių stovėjimo aikštelės bortelį ir sustojo pusiau ant žalios vejos, pusiau aikštelėje.

Dėl avarijos pradėtas ikiteisminis tyrimas. Pagal pirminį tyrimą tas, kas vairuodamas kelių transporto priemonę pažeidė kelių eismo saugumo ar transporto priemonės eksploatavimo taisykles, jeigu dėl to įvyko eismo įvykis, dėl kurio buvo nesunkiai sutrikdyta kito žmogaus sveikata, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Tyrimas gali būti perkvalifikuotas gavus medikų kraujo tyrimų atsakymus ir duomenimis apie sužalotojo būklę.