Spruko nuo pareigūnų

DELFI primena, kad avarija trečiadienį įvyko apie 11 val.

P. Višinskio gatve policijos ekipažas vijosi „Audi Q7”. Šis ties Aukštaičių gatve nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio „Ford Focus“ ir į jį rėžėsi. Taip pat kliudytas ir trečios klasės BMW.

Po smūgio medikų pagalbos prireikė „Ford“ vairuotojui – jis išvežtas į ligoninę. BMW vairuotojas skundėsi skausmais krūtinės srityje - jam taip pat prireikė medikų pagalbos.

Po avarijos „Audi“ vairuotojas iš įvykio vietos paspruko. Liudininkai pasakojo, kad iškart po avarijos "Audi" vairuotojas iššoko iš mašinos ir pasileido bėgti per nuosavų namų kiemus.

Buvo ieškomas dėl plėšimų

Paaiškėjo, kad dar prieš šią avariją „Audi“ kliudė kitą automobilį.

Kaip DELFI informavo Kauno policija, organizuotus nusikaltimus tiriantys pareigūnai Giedraičių gatvėje sustabdė „Audi“ visureigį, kurį vairavo M. J. Pareigūnams priartėjus prie mašinos, vairuotojas staigiai pajudėjo ir P. Višinskio gatve nulėkė dideliu greičiu.

„Audi“ prieš lemtingą smūgį dar kliudė „VW Passat“ automobilį, kurį nestipriai apgadino. Vėliau, ties P. Višinskio ir Aukštaičių gatvės sankryža „Audi“ taranavo „Ford“ ir BMW automobilius.

Iš „Audi“ pasprukęs vairuotojas pasileido per kiemus, tačiau netrukus buvo sulaikytas – M. J. rastas pasislėpęs po atsitiktiniu automobiliu.

Vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę.