Pirminiais duomenimis, S. Batoro gatvėje „Chrysler Voyager“ apie 13.20 val. trenkėsi į stulpą. Policijos pareigūnams apie tai pranešęs žmogus sakė, kad avariją padaręs vairuotojas - girtas.

Policijos pareigūnai nuvyko į nurodytą vietą.

Čia juos pasitikusi moteris ėmė pasakoti kiek kitokią versiją, nei buvo pranešta telefonu. Anot moters, jos sutuoktinis girtas, tačiau nevairavęs, prie vairo buvusi ji. Liudytojai matė, kaip moteris kitu automobiliu atvažiavo į įvykio vietą. Policijos sulaukęs vyras nurodė, kad girtas vyras po avarijos išlipo iš vairuotojo vietos. Savo pasakojimą vyras patvirtino pareiškimu.

Moteris policijos pareigūnus tikino, kad ji vairavo, tik po avarijos nuėjo iki namų, nes netoli gyvena, ir atvažiavo kitu automobiliu, mat „Chrysler“ nebevažiuojantis.

Policijos pareigūnai neskubėjo patikėti moters pasakojimu, ekspertai nustatys kas iš tiesų sėdėjo prie automobilio vairo ir ar tiesą pasakoja moteris.

Kaip policijai pasakojo pora, esą avarija įvyko, nes sprogo padanga. Anot jų, nevaldomas automobilis rėžėsi į stulpą.

Pareigūnai paprašė vyro, kad jis pasitikrintų alkoholio matuokliu. Vyrui nustatytas sunkus - 3,07 prom. girtumas.

Trečiadienio rytą Policijos departamentas pranešė, jog nustatyta, kad vairavo vyriškis - Vilniaus apskrities Vyriausiojo policijos komisariato Viešosios tvarkos valdybos Areštinės ir konvojaus kyriaus konvojaus kuopos vyresnysis postinis V. P. (gimęs 1974 m.).