DELFI žiniomis   NBA žaidžiantis krepšininkas yra ne vienintelė siautėjusių ilgapirščių auka.

Sekmadienio naktį apvogti šeši prabangūs automobiliai. Visų jų pavogti automobilių žibintai, kitos dalys.

Keli automobiliai apvogti prie Lietuvos krepšinio legendos aukštaūgio Arvydo Sabonio įkurtos poilsiavietės.

Apie nemalonų incidentą šiuo metu pajūryje atostogaujantis krepšininkas paskelbė savo paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“, čia taip pat ir paviešino nuotrauką, kurioje matosi, kaip išdaužti žibintai.

Jis sakė, kad apgadintą automobilį rado ryte. „Žinoma, jeigu būčiau matęs, to būčiau neleidęs padaryti – po nakties radau mašiną, ką čia daugiau ir bepakomentuosi, nebėra lempų“, – DELFI sakė jis.

Tiesa, jis teigia, kad incidentas atostogų nesugadino.

Visgi, J. Valančiūnas pripažino, kad vienas portalas jo „Facebook“ publikuotą nuotrauką savo puslapyje panaudojo neteisėtai. „Čia yra mano nuotrauka, ją įsidėjau į „Facebook“, ir tiek, ne žurnalistams dėjau, o sau, savo draugams, o kai vagia, nelabai gražu“, – sakė NBA žvaigždė.

Tai ne pirmas atvejis, kai J. Valančiūno transporto priemonės parūpsta vagims. Sportininkas buvo apvogtas kol kovėsi 2013 metų Europos krepšinio čempionate Slovėnijoje. Po Lietuvos vyrų rinktinės iškovotos antros vietos ir sidabro medalių sugrįžęs į Vilnių jis neberado motorolerio „Piaggio Vespa“.

Nuo 2013 m. rugsėjo 10 d. motoroleris stovėjo Vilniuje, Mindaugo gatvėje, požeminėje aikštelėje. Tuomet J. Valančiūnus nuostolius įvertino 8 tūkstančiais litų.